Radi Vám pomôžeme Po - Pia: 8:00 - 17:00  | 
+421 (0) 55 676 23 97info@lwork.sk

AZ L-WORK & EPS SEGÍT ÖNNEK, HOGY SEGÍTENI TUDJA AZ IDŐSEKET

 Gondozás. Idősekről való gondoskodás itthon vagy külföldön. Lehet, hogy ezt Ön is ismeri. Az emberek mind gyakrabban keresnek rá erre a kulcsszóra, hogy megfelelő állást találjanak megfelelő jövedelemmel. A mai világban, amely tele van sok megtévesztő céggel és ügynökséggel, nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ha az igazságos és megérdemelt bérezésen túl jó szállást, kellemes családot és különösen minőségi és jó hírű céget keres, akkor jó helyen jár, mert az L-Work & EPS még ennél is többet kínál!

 

Évről évre nő azon emberek száma, akik mások segítségére szorulnak. Mi lehet az oka ennek?
Fokozatosan nő az emberek élettartama. A családnak viszont dolgoznia kell, és paradox módon az idős családtagot gondozó személyt is fizetnie kell. Számukra ez még így is kifizetődőbb, mint otthagyni a munkahelyüket, és a külföldiek számára is előnyös, mert gyorsabban és többet kereshetnek, mint odahaza. Épp az állandóan idősödő népességnek köszönhetően minden fejlett országban a gondozói szolgálat az egyetlen lehetséges megoldás azok számára, akik nem tudnak saját magukról gondoskodni. A szakmai gondozó szerepe egyre elismertebbé, értékesebbé és tiszteletet érdemlőbbé válik.

Az L-WORK & EPS a szociális és egészségügyi gondoskodásra szakosodott, Németországban és Angliában, ahol gazdag munkalehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek. 2005-től vagyunk jelen a munkapiacon, és Kassán (Košice), Iglón (Spišská Nová Ves), Magyarországon a budapesti cégfiókunkban, valamint leányvállalatunknál Angliában (London) találnak meg bennünket. 

 

Miért az L-WORK & EPS a legmegfelelőbb az Ön számára?

  • Mert a legnagyobb hangsúlyt ÖNRE helyezzük – az alkalmazottakkal való kölcsönös kapcsolatokra, melyek minden szociális és egészségügyi ellátásban részesülő ügyfél számára a legfontosabbak a boldogság és elégedettség megszerzése érdekében. Legfontosabb eredményünknek azt tartjuk, hogy maximálisan elégedettek lehetünk azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozunk. Cégünk kommunikációja magas szintű, ezért ha bármilyen gondja, kérdése van, bármikor fordulhat hozzánk, mindig segítségére leszünk, ami egy kezdő számára hatalmas segítséget és előnyt jelent. Velünk, az L-WORK & EPS-szel sosem lesz egyedül!

 

  • Gondot jelent a potenciális alkalmazottaknak a véget nem érő adminisztráció – a különböző, gyakran érthetetlen dokumentumok, nyomtatványok kitöltése. Mi viszont megértjük Önt, segítünk, és próbáljuk minimalizálni ezeket az Ön számára.

 

  • Ha Anglia iránt érdeklődik, úgy speciális csapatunk egy 2-hetes kötelező képzést nyújt Önnek, mely nélkülözhetetlen az angliai munkavállaláshoz. Nem kell tartania az esetleges plusz kiadásoktól, mivel mindent a cég fizet. Németországban nem kötelező az ilyen képzés.

 

  • Nem kérünk regisztrációs illetéket! Kiválaszthatja a foglalkoztatási formát, amely a legmegfelelőbb az Ön számára, az L-WORK & EPS örömmel igazodik hozzá. Teljes körű garanciát nyújtunk ügyfele pótlására, amennyiben nem várt komplikáció lépne fel. Az útiköltséget a családhoz való megérkezés után teljes egészében átutaljuk Önnek. Ha ügyfelét az otthonában fogja ápolni (nem műszakokban), a szállás és a koszt ingyenes.

 

Még mindig nem győztük meg? Akkor figyelem!

Az L-WORK & EPS nemcsak a megértő, szeretni tudó gondozók számára nyitotta meg kapuit. Megtalálják helyüket a szakképzett egészségügyi nővérek és orvosok is, akiknek külföldi kórházakban, klinikákon biztosítunk munkát.

 

Ha megfelelően motivált, ha Ön is részese kíván lenni ennek a virágzó, nemzetközi cégnek, ha megfelelő szinten tud idegen nyelven kommunikálni, ha bárminemű felmutatható gyakorlattal, ill. képesítéssel rendelkezik az adott munkakörben, ha gondoskodó, szerető, türelmes és főleg megértő az idős emberekkel, akkor épp Ön a megfelelő a számunkra – az L-WORK & EPS számára.